Κέντρο βοήθειας

ΠΡΟΩΘΕΙΣΕΙΣ ΠΡΙΜ

Πριν από την ανάληψή τους, οι προωθήσεις πριμ στο NetBet Σπορ θα πρέπει να στοιχηματίζονται σύμφωνα με τους παρακάτω όρους.

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΙΜ ΣΑΣ:

Όλα τα πριμ μπορούν να στοιχηματιστούν αρκετές φορές. Όλοι οι τύποι στοιχημάτων υπολογίζονται για το ποντάρισμα, εκτός από τα στοιχήματα σε Εικονικά Αθλήματα. Οι όροι του πριμ ποικίλλουν ανάλογα με κάθε προώθηση. Μπορείτε να ανατρέξετε στους επιμέρους όρους της προώθησης.

Σε γενικές γραμμές, το ποσό του πριμ που λαμβάνετε πρέπει να στοιχηματίζεται 1 ή περισσότερες φορές σε Μονά ή Παρολί στοιχήματα. Κάθε γεγονός πρέπει να έχει ελάχιστες αποδόσεις. Διαφορετικά, τα στοιχήματα που τοποθετούνται δεν θα ληφθούν υπόψη για τις συνθήκες του πριμ.

Το πριμ σας θα αποδεσμευτεί πλήρως όταν όλα τα στοιχήματα κλείσουν.

Αν το υπόλοιπό σας περιλαμβάνει πραγματικά χρήματα και ένα πριμ, τα πραγματικά χρήματα θα χρησιμοποιηθούν πρώτα. Τα στοιχήματα που τοποθετούνται με πραγματικά χρήματα θα μετρούν επίσης για την εκπλήρωση των απαιτήσεων στοιχηματισμού για ένα πριμ.

Τα πριμ κατάθεσης έχουν πάντοτε προτεραιότητα έναντι των γενικών στοιχημάτων, ανεξάρτητα από την ημερομηνία ενεργοποίησής τους. Για παράδειγμα, αν έχετε λάβει ένα Δωρεάν Πριμ, και ένα πριμ κατάθεσης αμέσως μετά, θα πρέπει πρώτα να εκπληρώσετε τους όρους του πριμ κατάθεσης.

Το πρώτο διευθετημένο στοίχημα θα μετράει για το rollover του πριμ όταν πρόκειται για διπλότυπα στοιχήματα.

 

ΔΙΠΛΟΤΥΠΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Πολλαπλά στοιχήματα για το ίδιο συμβάν αλλά για διαφορετικές αγορές δεν θα υπολογίζονται στις απαιτήσεις στοιχηματισμού. Θα ληφθεί υπόψη μόνο το πρώτο κατάλληλο στοίχημα μετά την διευθέτηση. Εάν ένας παίκτης έχει πολλαπλά ενεργά σπορ πριμ, το διπλότυπο στοίχημα για ένα πριμ θα μπορούσε να μετρηθεί και να στοιχηματιστεί για μερικά από τα άλλα πριμ που έχει ο παίκτης.

Τα "διπλότυπα" στοιχήματα δεν υπολογίζονται στις απαιτήσεις στοιχηματισμού πριμ ως εξής:

 

Μονά Στοιχήματα

Τα διπλότυπα στοιχήματα για μονά στοιχήματα θεωρούνται ως οποιαδήποτε στοιχήματα που τοποθετούνται στο ίδιο αθλητικό γεγονός αφού το πρώτο κατάλληλο στοίχημα έχει πονταριστεί στο πριμ.

Παράδειγμα: Ο παίκτης στοιχηματίζει 20€ στην Άρσεναλ να νικήσει την Τσέλσι, και στη συνέχεια άλλα 10€ στην Τσέλσι να νικήσει την Άρσεναλ. Η απαίτηση στοιχηματισμού πρέπει να εξεταστεί μόνο για το πρώτο διευθετημένο στοίχημα των 20€, ώστε να μην υπάρξει χώρος για κατάχρηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν ένας παίκτης έχει πολλαπλά ενεργά σπορ πριμ και ένα διπλότυπο στοίχημα για ένα πριμ, αυτό μπορεί να μετρηθεί και να στοιχηματιστεί για οποιοδήποτε από τα επόμενα πριμ που έχει ο παίκτης.

Για τα SnapBets ισχύουν οι ίδιες απαιτήσεις με τα μονά στοιχήματα. Έτσι, αν ένας παίκτης τοποθετήσει δύο SnapBets στο ίδιο γεγονός, τότε θα μετρήσει μόνο το πρώτο διευθετημένο στοίχημα. Σε περιπτώσεις όπου ένας παίκτης έχει πολλαπλά πριμ, τότε το δεύτερο στοίχημα θα μπορούσε να ληφθεί υπόψη για ένα άλλο πριμ εάν είναι κατάλληλο.

 

Παρολί Στοιχήματα

Εάν ένας παίκτης τοποθετήσει την ίδια επιλογή, η Άρσεναλ να νικήσει την Τσέλσι, σε ένα παρολί, αφού το έχει ήδη τοποθετήσει ως ένα μονό στοίχημα, το παρολί στοίχημα θα θεωρηθεί έγκυρο στοίχημα και θα στοιχηματιστεί για το πριμ (εάν πληροί τις προϋποθέσεις για τις συνθήκες του πριμ).

Εάν ένας παίκτης τοποθετήσει δύο πανομοιότυπα παρολί στοιχήματα (όσον αφορά το σπορ, το πρωτάθλημα, το γεγονός, την αγορά και τις επιλογές), τα οποία πληρούν τον ορισμό του πριμ, θα θεωρήσουμε το δεύτερο στοίχημα ως αντίγραφο του πρώτου και μόνο το πρώτο διευθετημένο στοίχημα θα υπολογίζεται για τις απαιτήσεις στοιχηματισμού του πριμ.

Εάν ένας παίκτης τοποθετήσει δύο παρολί στοιχήματα στα ίδια γεγονότα και αγορές, αλλά έχει επιλέξει διαφορετικά αποτελέσματα/επιλογές (π.χ. ένα παρολί είναι στο Γεγονός 1 - εντός έδρας νίκη, Γεγονός 2 - εντός έδρας νίκη, Γεγονός 3 - εντός έδρας νίκη, ενώ ένα άλλο παρολί είναι στο Γεγονός 1 - εκτός έδρας νίκη, Γεγονός 2 - εκτός έδρας νίκη, Γεγονός 3 - εκτός έδρας νίκη), δεν θα τα θεωρήσουμε ως διπλότυπα στοιχήματα και τα δύο μπορούν να συνεισφέρουν για τις απαιτήσεις στοιχηματισμού.

Το Bet Maker υπολογίζεται με βάση τις απαιτήσεις στοιχηματισμού χρησιμοποιώντας την ίδια λογική που χρησιμοποιείται για τα παρολί.

 

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΠΡΙΜ ΜΟΥ;

Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες του υπολοίπου του πριμ και του πραγματικού χρηματικού ποσού πηγαίνοντας στον Λογαριασμό Μου και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο Ιστορικό Πριμ. Εάν έχετε πολλαπλά ενεργά πριμ, θα πρέπει να τα αποδεσμεύσετε ένα προς ένα με χρονολογική σειρά, εκπληρώνοντας τις αντίστοιχες απαιτήσεις στοιχηματισμού.

Η προτεραιότητα του πριμ έχει οριστεί από το παλαιότερο στο νεότερο ανάλογα με την δημιουργία του πριμ/δεδομένη ημερομηνία. Εάν υπάρχει ένα πριμ με στάτους Ανοιχτό (πριμ που πληροί τις προϋποθέσεις), θα στοιχηματίζεται ως πρώτη προτεραιότητα, καθώς απαιτούμε από τον παίκτη να στοιχηματίσει το κατατεθειμένο ποσό για να ξεκλειδώσει τα κεφάλαια του πριμ.

Ωστόσο, όλα τα πριμ κατάθεσης θα έχουν προτεραιότητα έναντι όλων των Free Bet πριμ, ανεξάρτητα από το πότε ενεργοποιήθηκε το πριμ. Για παράδειγμα, εάν ενεργοποιήσατε πρώτα ένα Free Bet πριμ και στη συνέχεια ενεργοποιήσατε ένα πριμ κατάθεσης λίγο αργότερα, θα πρέπει να εκπληρώσετε τις προϋποθέσεις του πριμ κατάθεσης πριν από το Free Bet πριμ.

 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΙΜ ΜΟΥ;

Για να επωφεληθείτε πλήρως από ένα πριμ, θα πρέπει να εκπληρώσετε τις απαιτήσεις στοιχηματισμού εντός 30 ημερών. Εάν αυτό δεν συμβεί, το πριμ και τα κέρδη που προέρχονται από στοιχήματα πριμ θα ακυρωθούν. Η ημερομηνία λήξης θα υπολογιστεί από τη στιγμή που το πριμ πιστώνεται στον λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που το υπόλοιπό σας φτάσει στο μηδέν (0,00€), δεν έχετε ανοικτά στοιχήματα στο λογαριασμό σας και δεν έχετε εκπληρώσει τις απαιτήσεις του πριμ, όλα τα πριμ σας θα χαθούν.

 

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ;

Όλα τα αιτήματα ανάληψης που γίνονται ενώ έχετε ακόμα ένα ή περισσότερα ενεργά πριμ θα οδηγήσουν στην αυτόματη διαγραφή του υπολοίπου του πριμ σας και των σχετικών κερδών. Εάν ένα ή περισσότερα από τα πριμ σας βρίσκονται στο στάδιο της επικύρωσης, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα μήνυμα πριν κάνετε την ανάληψη που θα σας προειδοποιεί για πιθανή απώλεια χρημάτων.

 

ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΠΡΙΜ

Τα κέρδη από ένα στοίχημα τοποθετημένο με πραγματικά χρήματα, επιστρέφονται στο υπόλοιπο ως πραγματικά χρήματα.

Τα κέρδη από ένα στοίχημα που έχει τοποθετηθεί με χρήματα πριμ επιστρέφονται στο υπόλοιπο του πριμ.

Τα κέρδη από ένα στοίχημα που έχει τοποθετηθεί με μεικτά κεφάλαια (πραγματικά χρήματα και πριμ), επιστρέφονται στην ίδια αναλογία με το ποντάρισμα. (Παράδειγμα: στοίχημα των 100€, με 60€ πραγματικά χρήματα και 40€ πριμ, με απόδοση 2,0, θα πληρώσει 120€ στο υπόλοιπο των πραγματικών χρημάτων και 80€ στο υπόλοιπο του πριμ).

Τα χρήματα πριμ από ένα πριμ, ΜΠΟΡΟΥΝ να συνεισφέρουν ως μέρος των απαιτήσεων στοιχηματισμού ενός δεύτερου πριμ.

Παράδειγμα:
Ένας παίκτης έχει δύο πριμ. Πριμ Α των 50€, Πριμ Β των 50€. Συνολικό υπόλοιπο πριμ 100€.

Ένας παίκτης τοποθετεί ένα στοίχημα 100€ (συμπεριλαμβανομένων 50€ και από τα δύο πριμ). Το στοίχημα ταιριάζει με την απαίτηση στοιχηματισμού για το Πριμ Α. Σε ότι έχει μείνει για να ποντάρετε στο Πριμ Α, θα πρέπει να υπολογίζουμε τα 100€ ως το ποσό που στοιχηματίσαμε. Αν το στοίχημα κερδίσει, τα κέρδη θα πρέπει να κατανεμηθούν ανάλογα, καθώς το ποσό λαμβάνεται από περισσότερα του ενός πριμ.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Οι παρακάτω τύποι στοιχημάτων δεν μετράνε για τις προϋποθέσεις στοιχηματισμού του πριμ: ακυρωμένα στοιχήματα, στοιχήματα Cash Out, επιστροφή στοιχημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας (Ισοπαλία δεν Παίζει) και στοιχήματα τοποθετημένα με Free Bet.

Οι προωθήσεις πριμ μπορούν να διεκδικηθούν μόνο μία φορά.

Σε περίπτωση κατάχρησης πριμ, η NetBet διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει το πριμ και τα κέρδη που προέρχονται από αυτό από τον λογαριασμό του παίκτη.

Όλες οι προωθήσεις μας περιορίζονται σε ένα άτομο ανά οικογένεια, νοικοκυριό, e-mail, αριθμό τηλεφώνου, αριθμό λογαριασμού (π.χ. συνδεδεμένο με πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα) και κοινόχρηστο υπολογιστή (π.χ. σε δημόσιο χώρο ή χώρο εργασίας).

Η NetBet μπορεί, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να περιορίσει την καταλληλότητα των προϋποθέσεων συμμετοχής σε προωθητικές ενέργειες και διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να ακυρώσει ή ανακαλέσει αυτούς τους όρους.

 

FREE BETS

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FREE BET;

Ένα Free Bet είναι ένα στοίχημα που μπορείτε να τοποθετήσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπο πραγματικών χρημάτων.

Τα κέρδη από τα Free Bets είναι ΚΑΘΑΡΑ: Το ποσό του Free Bet δεν περιλαμβάνεται στο συνολικό ποσό που κερδίζει. Για παράδειγμα: Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα Free Bet των 10€ με απόδοση 10,00. Εάν κερδίσετε το στοίχημα, θα πιστωθείτε με ΚΑΘΑΡΑ κέρδη, δηλαδή 90€ [= (10€ x 10) - 10€] σε ΜΕΤΡΗΤΑ.

Τα Free Bets καταβάλλονται ως ΜΕΤΡΗΤΑ: Μπορούν να αναληφθούν χωρίς συνακόλουθους όρους.

Τα Free Bets μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ (1 φορά): εάν ένα Free Bet χρησιμοποιείται μόνο εν μέρει (π.χ. 1 ευρώ από ένα Free Bet των 5€), το υπόλοιπο ποσό θα χαθεί.

Εκτός εάν υπόκεινται σε συγκεκριμένους όρους, τα Free Bets μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε είδος αθλήματος και σε οποιοδήποτε τύπο στοιχήματος (με εξαίρεση τα Συστήματα) - και δεν υπάρχουν περιορισμοί στις αποδόσεις.

 

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ FREE BET ΜΟΥ;

Για να χρησιμοποιήσετε ένα Free Bet, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε γεγονός Σε-εξέλιξη ή προ-αγωνιστικό στο οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε.

Η επιλογή Free Bet θα εμφανιστεί στο δελτίο στοιχήματος. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το Free Bet που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Σε περίπτωση που το ποσό που έχετε ποντάρει υπερβαίνει το ποσό του Free Bet, τα πραγματικά σας χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν το ποσό που λείπει.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ FREE BETS ΜΟΥ;

Μπορείτε να δείτε τα Free Bets σας κάνοντας κλικ στην ενότητα Ιστορικό Πριμ στη σελίδα Ο λογαριασμός μου. Αυτό μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ στο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ FREE BETS ΜΟΥ;

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, τα Free Bets ισχύουν για μέγιστο διάστημα 7 ημερών.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, ισχύουν οι συνθήκες που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα.
Τα Free Bets ισχύουν μόνο για αθλητικά γεγονότα και δεν μπορούν να ανταλλαγούν.

Οι όροι χρήσης για τα Free Bets ενδέχεται να διαφέρουν και μπορούν να βρεθούν στην ενότητα Ιστορικό Πριμ στη σελίδα Ο λογαριασμός μου - ή στη σελίδα της προώθησης.

Μια προώθηση ανά άτομο/λογαριασμό/διεύθυνση IP/νοικοκυριό.

Σε περίπτωση που ένα Μονό στοίχημα έχει τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας ένα Free Bet, η NetBet διατηρεί το δικαίωμα να αποζημιώσει το στοίχημα (υπό όρους).

Τα Free Bets που προσφέρονται στο πλαίσιο διαγωνισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε διάφορες προωθήσεις σε συνδεδεμένες ιστοσελίδες υπόκεινται στις δικές τους προϋποθέσεις στοιχηματισμού. Θα πρέπει να ανατρέξετε στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις της προώθησης ή να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών για πιο πολλές πληροφορίες.

Τα Free Bets δεν είναι κατάλληλα για προωθήσεις με επιστρεφόμενα στοιχήματα/Cashback/Cash Out/Boosted Αποδόσεις.

Η NetBet διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, ακύρωσης ή απόσυρσης αυτών των όρων.